HÅLLBART FISKE: BEVARA RESURSER FÖR FRAMTIDA GENERATIONER

Det är viktigt för Sheba® att kunna erbjuda våra katter läcker mat med full integritet. Det är därför vi både köper in de allra finaste råvarorna och bereder dem med största omsorg. Vi är nämligen övertygade om att riktigt läcker kattmat inte bara kräver proffsig tillagning utan också omsorgsfullt anskaffade ingredienser. Certified sustainable seafood I vårt arbete för en hållbar utveckling samarbetar vi med Marine Stewardship Council, en internationell ideell organisation som granskar och främjar åtgärder för att skydda haven och trygga bestånden av fisk och skaldjur för framtiden. När du ser det blå MSC-märket på Sheba®-produkterna kan du vara säker på att fisken kommer från en spårbar och hållbar källa.

HÅLLBAR FISK PÅ SHEBA®-MENYN

För närvarande är 83 %* av Sheba®-fiskrecepten certifierade med det blå MSC-märket. Och detta är bara ett första steg: Målsättningen är att samtliga Sheba® fiskprodukter ska vara hållbart producerade. Det innebär utsökt, hållbart producerad kattmat som du kan ge med gott samvete och som även den mest kräsna katt älskar.

Certified sustainable seafood

VAD ÄR
HÅLLBART
FISKE?

När du ser det blå MSC-märket på en produkt kan du vara säker på att den är:

Från en certifierad, hållbar källa - alla MSC certifierade fiskproducenter har blivit värderade av externa experter...

Hanterad med omsorg: MSC-certifierad fisk och skaldjur är åtskilda från den icke-certifierade i hela värdekedjan, ända från havet till tallrik.

Så du kan lita på att produkten är vad dess förpackning eller meny anger att den är.

*% av Sheba®-fiskprodukter i Europa bär MSC-märket

UTFORSKA ALLA LÄCKRA MSC-CERTIFIERADE PRODUKTER PÅ SHEBA®-MENYN

MARS OCH HÅLLBART FISKE

Fisk och skaldjur är en viktig del av kosten för många människor och husdjur över hela världen. På Mars ägnar vi oss åt forskning och åt att genomföra mer och mer hållbara metoder för anskaffning av fisk och skaldjur, så att vi kan fortsätta att erbjuda våra fiskprodukter på ett hälsosamt sätt för både människor, djur och miljön.

LÄS MER

MARS “SUSTAINABLE IN A GENERATION” PLAN

Världen står inför stora utmaningar. Fattigdom, vattenbrist, klimatförändringar och andra sociala och miljömässiga problem förhindrar människor, samhället och näringslivet i att utveckla hela sin potential. Läs om hur Mars tacklar dessa utmaningar.

LÄS MER